Αρχική Σελίδα

Pripeak Group Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Καθιερώνεται το 1998 σε Shenzhen, Κίνα, ομάδα Pripeak μια από την αποδοτικότερους τηλεφωνική περίπτωση κυττάρων, τηλεφωνικό τον κάτοχο κυττάρων, το μανικετόκουμπο, το διακριτικό, το έμβλημα, την καρφίτσα πέτου και keychain τους κατασκευαστές. Εστιάζουμε στην παροχή των προϊόντων μας σε μεγάλη ποσότητα σε όλο το UK, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για τη μεταπώληση στα καταστήματα κοσμημάτων, τους χονδρεμπόρους, τους λιανοπωλητές, τους σε απευθείας σύνδεση διανομείς και τους εμπόρους.

 

Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε υψηλό - τηλεφωνική περίπτωση ποιοτικών κυττάρων, τηλεφωνικός κάτοχος κυττάρων, μανικετόκουμπα, διακριτικά και εμβλήματα, καρφίτσες πέτου και keychains στους μεγάλους όγκους και με μια γρήγορη ανακύκλωση. Έχουμε επιτύχει με συνέπεια αυτόν τον στόχο για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, με την κατασκευή των προσαρμοσμένων διαταγών και την παράδοση της άριστης εξυπηρέτησης πελατών.

 

Αυτήν την περίοδο, η επιχείρησή μας έχει πέντε υποκαταστήματα στην Κίνα με πάνω από 1.200 ειδικευμένους υπαλλήλους που επιτηρούν τα ανώτερα πρότυπα τηλεφωνικής περίπτωσης ποιοτικών της χονδρικής κυττάρων, του κινητού τηλεφωνικού κατόχου, των μανικετοκούμπων, των διακριτικών και των εμβλημάτων, των καρφιτσών πέτου, keychains και περισσότεροι. Έχουμε επενδύσει πάνω από $3.000.000 στα προηγμένους μηχανήματα και τον εξοπλισμό για να σιγουρευτούμε από το εξωτερικό ότι η ποιότητα διατηρείται. Αυτό κονταίνει επίσης το χρονικό διάστημα από το εργοστάσιο στην παράδοση.

Για να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για τα πιό πρόσφατες σχέδια και τις τιμές, έχουμε ενημερώσει τακτικά τις ειδήσεις και τις ειδικές προσφορές στον ιστοχώρο μας. Ελέγξτε πίσω για τις καλύτερες διαπραγματεύσεις.

 

Για τις έρευνες για την τηλεφωνική περίπτωση κυττάρων, ο κινητός τηλεφωνικός κάτοχος, τα μανικετόκουμπα, τα διακριτικά και τα εμβλήματα, οι καρφίτσες πέτου και keychains για την κατασκευή και τον ανεφοδιασμό, παρακαλώ στέλνουν μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το info@pripeak.com ή μιλούν σε μας άμεσα μέσω της σύνδεσης Skype μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερώνεται το 1998 σε Shenzhen, Κίνα, ομάδα Pripeak μια από την αποδοτικότερους τηλεφωνική περίπτωση κυττάρων, τηλεφωνικό τον κάτοχο κυττάρων, το μανικετόκουμπο, το διακριτικό, το έμβλημα, την καρφίτσα πέτου και keychain τους κατασκευαστές. Εστιάζουμε στην παροχή των προϊόντων μας σε μεγάλη ποσότητα σε όλο το UK, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για τη μεταπώληση στα καταστήματα κοσμημάτων, τους χονδρεμπόρους, τους λιανοπωλητές, τους σε απευθείας σύνδεση διανομείς και τους εμπόρους.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των 20 ετών, Co. ομάδας Pripeak, Limted έχει 3 εργοστάσια στην Κίνα να παρέχουν κυρίως στους διαφορετικούς πελάτες τα προϊόντα bes και τις υπηρεσίες. (Εργοστάσιο 1 που καθιερώθηκαν το 1998, εργοστάσιο 2 που καθιερώθηκαν το 2003, και εργοστάσιο 3 που καθιερώθηκε κερδίσαμε επίσης την άδεια της εξαγωγής όλος υψηλός μας - ποιοτικά προϊόντα από την κυβέρνηση της Κίνας.

 

Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Pripeak

Αριθμός Υπαλλήλων : 1000~1200

Ετήσιες πωλήσεις : >1,550,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Αθλητικά μετάλλια συνήθειας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Αθλητικά μετάλλια συνήθειας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Αθλητικά μετάλλια συνήθειας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Αθλητικά μετάλλια συνήθειας για τις πωλήσεις