Αρχική Σελίδα

Pripeak Group Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Αθλητικά μετάλλια συνήθειας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αθλητικά μετάλλια συνήθειας για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγοράσαμε τις λαϊκές υποδοχές 1000pcs από αυτόν τον προμηθευτή, μου πρόσφεραν το ελεύθερο σχέδιο και η ποιότητα είναι πραγματικά υψηλή. η αυτοκόλλητη ετικέττα μπορεί να είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και με το πιάτο σιδήρου που ενσωματώνεται χρησιμοποιημένος για το αυτοκίνητο το μαγνητικό κάτοχο.

—— Brianna Martin

Αγαπήσαμε απολύτως τα μετάλλια και την ελπίδα κοτόπουλου να κάνουμε κάτι παρόμοιο πάλι του χρόνου. Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση πελατών που παρείχατε ήταν πρώτη απολύτως διαλογη.

—— PAM HELMSING

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

     Co. ομάδας Pripeak, ΕΠΕ. , τοποθετημένος στην πόλη Shenzhen, Guangdong (Κίνα), οι προσφορές πλήρεις στο εσωτερικό σχεδιάζουν και οι ικανότητες κατασκευής που εξασφαλίζουν διαταγή του πελάτη σας λαμβάνουν την προσοχή που αξίζει.
    Το Pripeak είναι γνωστό για την αφιέρωσή του στη εξυπηρέτηση πελατών, τον ποιοτικό έλεγχο, την ταχύτητα στην αγορά, και τις συνεχείς αυξήσεις στις διαδικασίες μας στο ρόλο μας ως βιομηχανικός ηγέτης. Είμαστε υπερήφανοι για να έχουμε κερδίσει περισσότερα βραβεία για την ανώτερη τέχνη μετάλλων άνω των προηγούμενων 12years από καθένα στη βιομηχανία μας.
  Από το μικρότερο καλλιτεχνικό και στοιχείο κατασκευής στην επιλογή της τέλειας συσκευασίας, η προσοχή της ομάδας μας στη λεπτομέρεια καταλήγει στην έγκαιρη παράδοση για κάθε περίπτωση. Μπορούμε να παραδώσουμε τις περισσότερες διαταγές σε περίπου τρεις εβδομάδες από την έγκριση τέχνης. (Οι πρόσθετες δαπάνες μπορούν να ισχύσουν για τις λιγότερο-από-ελάχιστες και εσπευσμένες διαταγές.)
    Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα τηλεφωνικά εξαρτήματα όπως τον τηλεφωνικούς κάτοχο και την περίπτωση, που συσκευάζουν τα κιβώτια όπως το κιβώτιο κασσίτερου, τις διαφανείς αλυσίδες κιβωτίων ταινιών βασικές, το κορδόνι, τις καρφίτσες πέτου, τα διακριτικά, τα εμβλήματα, τις πόρπες, τις ετικέττες ονόματος, τις πινακίδες, τα μετάλλια, τα νομίσματα, τα τρόπαια, τα αναμνηστικά, τις συνδέσεις μανσετών, τους φραγμούς δεσμών, τα ανοιχτήρια μπουκαλιών, τα κινητά τηλεφωνικά λουριά, τα δαχτυλίδια, τους σελιδοδείκτες, τα βραχιόλια, τα περιδέραια, τα πλαίσια φωτογραφιών και τις ετικέττες αποσκευών και στο μέταλλο και στα μαλακά υλικά PVC.

   

      Οι υπηρεσίες μας:

  Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής των τηλεφωνικών εξαρτημάτων, των μεταλλίων, του αθλητισμού trorhies, του διακριτικού αυτοκινήτων, του διακριτικού καρφιτσών, των καρφιτσών πέτου, των νομισμάτων, του διακριτικού μετάλλων, του κορδονιού μεταλλίων και του περισσότερων μετάλλου & πλαστικού cafts.

  1. Είμαστε εργοστάσιο και έχουμε τη Disney και την έκθεση δοκιμής Sedex.

  1. Χρυσός προμηθευτής στο alibaba.

  2. Μπορέστε να προσαρμόσετε το σχέδιο και να παρέχετε στα προϊόντα καλής ποιότητας την ανταγωνιστική τιμή

  3. Έχουμε το επαγγελματικό προσωπικό Ε&Α, καθώς επίσης και τους εργαζομένους με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας.

  4. Ελεύθερο δείγμα διαθέσιμο και παράδοση εγκαίρως

  5. Εάν το ποιοτικό πρόβλημα, ανακατασκευάζει ή μια πλήρης επιστροφή.

  6.Free αντικατάσταση εάν εύρημα έξω οποιαδήποτε κοντά ή ελαττωματικά αγαθά μέσα σε 90 ημέρες μετά από την αποστολή.

   

    Το πλεονέκτημά μας:

  1.MOQ: Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας, δεν έχουμε κανένα MOQ, και μπορούμε να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα εφ' όσον είστε πρόθυμοι να αντέξετε οικονομικά τη δαπάνη παράδοσης.

  2.Payment: Δεχόμαστε την πληρωμή από T/T, τη Western Union, και PayPal. Για τις μεγάλης αξίας διαταγές, δεχόμαστε επίσης την πληρωμή L/C.

  3.Location: Είμαστε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται σε Shenzhen Κίνα, μια εξάγουσα μεγάλη πόλη. Μόνο κίνηση 2 ωρών από το Χονγκ Κονγκ ή Guangzhou.

  4.What: Κάνουμε τις καρφίτσες μετάλλων, διακριτικά, νομίσματα, μετάλλια, keychains, κ.λπ. όπως και τα κορδόνια, τα carabiners, τους κατόχους καρτών ταυτότητας, τις αντανακλαστικές ετικέττες, τη σιλικόνη wristbands, τα bandanas, τα στοιχεία PVC, κ.λπ….

  5. χρονική ανοχή: Για το δείγμα που κάνει, διαρκεί μόνο 4 έως 10 ημέρες ανάλογα με το σχέδιο για τη μαζική παραγωγή, διαρκεί μόνο λιγότερο από 14 ημέρες για την ποσότητα κάτω από 5,000pcs (μέσο μέγεθος).

  6.Delivery: Απολαμβάνουμε την πολύ ανταγωνιστική αξία DHL από σπίτι σε σπίτι, και η FOB δαπάνη μας είναι επίσης μια από τη χαμηλότερη στη νότια Κίνα.

  7.Response: Μια στάση ομάδων 20 ανθρώπων μέχρι περισσότερο από 14 ώρες ημερησίως και το ταχυδρομείο σας θα αποκριθεί μέσα σε μια ώρα.

  8. Τιμή: μόνο οι επαγγελματικοί κατασκευαστές μπορούν να παρέχουν τα καλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM:

  Pripeak Group Co., Ltd.Pripeak Group Co., Ltd.

 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
Pripeak Group Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Reecan Li

Τηλ.:: 86--755-28074629

Φαξ: 86-755--28074629

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)